dimecres, 18 de juny del 2008

Coldplay presenta el seu nou disc a Barcelona

MADRID (AFP)


El quartet anglès Coldplay, liderat per Chris Martin, va presentar davant 1.000 persones en un concert a Barcelona el seu nou disc, 'Viva la vida or death and all his friends', després de donar una conferència de premsa en la qual van parlar del gir musical que han donat.

L'Espai Movistar de Barcelona va acollir el segon concert mundial de presentació d'aquest disc, del que van tocar vuit dels deu temes que componen la nova oferta dels anglesos.

Els quals no poguessin assistir a aquest reduït recital podran veure al grup de Martin el 6 de setembre a Barcelona i a l'endemà a Madrid, ja dintre del seu gira mundial.

Coldplay va decidir presentar a Londres, Barcelona i Nova York aquest disc, en el qual s'allunyen del seu so tradicional.

'Viva la vida or death and all his friends' és un disc produït amb la col·laboració de Brian Eno i amb una durada d'uns 45 minuts per desig dels components del grup anglès, que volien així assolir un disc "amb més color", del que també han destacat un "eco espanyol".

Coldplay es va donar a conèixer especialment en 2002 amb 'A rush of blood to the head', després de publicar 'Parachutes' en el 2000, i aquest és el seu quart disc, després de 'X&I' en 2005 .

Font: AFP