dimecres, 14 de maig del 2008

Festival Internacional de Benicàssim = FIB Heineken 2008


American Music Club + Ascii.Disko + Babyshambles + Battles + Black Lips + Booka Shade + Bracken + The Brian Jonestown Massacre + Calvin Harris + La Casa Azul + Danton Eeprom + DaPuntoBeat + David Duriez + Death Cab For Cutie + Eef Barzelay + El Guincho + El Hijo + Erol Alkan + Ewan Pearson + Facto Delafé y Las Flores Azules + Fujiya & Miyagi + The Futureheads + Gentle Music Men + The Glimmers + Gnarls Barkley + Heavy Trash + Hot Chip + Joakim + John Acquaviva + José González + Josh Wink + Justice (live) + Kiki + The Kills + Krakovia + Leonard Cohen + Lori Meyers + Manos de Topo + Marc Marzenit + The Marzipan Man + Metope + Metronomy + Micah P. Hinson + Mika + Morente Omega con Lagartija Nick + Moriarty + Morrissey + My Bloody Valentine + My Morning Jacket + Nada Surf + The National + The New Pornographers + Róisín Murphy + The Raconteurs + Radio Slave + Richard Hawley + Robert Babicz + The Rumble Strips + Sigur Rós + Single + Siouxsie + Spiritualized + Supermayer + These New Puritans + Tiefschwarz + The Ting Tings + Tobi Neumann + Tommie Sunshine + Tricky + Vincent Vincent & The Villains + Vive La Fête + Yelle + …


· El Festival



El temps continua avançant dins de la història del Festival i cada edició és un pas més en l’emocionant univers de la música, que es va iniciar en 1995 i que continua alimentant un fantàstic viatge al so i la imaginació.

Any rere any, artistes i assistents de tot el món han reflectit la seua passió per la música, fent del Festival una cita realment ineludible. Perquè del que es tracta és de ser part d’una experiència completament única, en plenes vacacions davant del mar, sentint l’alegria d’un estiu especial. I és que el Festival ja és un fet cultural, un motor d’iniciatives, propostes i descobriments que servix per a viure noves sensacions.

A més de la música, que també es manifesta en el ja necessari concurs de maquetes Proyecto Demo, hi ha espais per a altres disciplines com ara la dansa, la moda, l’art contemporani, el teatre i els curtmetratges, cosa que demostra que la creativitat en el FIB Heineken fluïx i es comunica a través de l’entusiasme i la curiositat.

El Festival i tot el seu equip busquen traslladar una passió que es traduïx en uns quants dies d’alegria, convivència, identitat i il•lusió. Perquè cada any comporta tantes cançons, imatges i trobades, que és necessari compartir-los amb vosaltres, escoltant les vostres opinions i suggeriments, esperant el moment en què s’encenguen les llums dels escenaris i els vostres somriures i aplaudiments tornen a ser l’essència d’un FIB Heineken que vos espera amb els altaveus a punt per a sonar.


· El Recinte


El recinte és el centre neuràlgic que, de dijous a diumenge, acull, potencia i transforma tot l’esforç de l’organització i l’entusiasme dels assistents, cosa que convertix el Festival en una cosa especial. En un marc de constant superació i millora contínua, esta àrea de 90.000 metres quadrats disposa de diversos espais distribuïts de manera estratègica perquè l’estada dels assistents siga còmoda, fluida i segura.

Dins del recinte estan distribuïts els diferents escenaris que conformen el Festival. És important destacar que en la present edició, l’escenari FIB Heineken Music Box desapareix per a deixar lloc a una gran àrea de descans en què una gran pantalla de LED serà la protagonista. Però no és esta l’única zona dedicada a este aspecte tan important per a poder gaudir de diversos dies d’activitat. Dins del recinte hi ha altres dos zones de descans de fàcil ubicació, en les quals poder recuperar forces.

També hi haurà un lloc per a l’habitual FIB Market, on es pot adquirir música, roba i variats accessoris de diverses procedències. D’altra banda, a la FIB Shop podràs adquirir tot el marxandatge oficial del Festival així com el de les bandes que en formen part. Com a part dels servicis als assistents, trobaràs unes quantes fonts d’aigua distribuïdes en diferents punts del recinte. També comptem amb una extensa oferta gastronòmica que vetla per la qualitat i la varietat.

Així mateix, posem a la vostra disposició diferents equips d’assistència sanitària repartits en tot el radi d’acció del Festival. I és que la vostra comoditat, gaudi i seguretat són la nostra prioritat.

Escenario Verde (Escenari Verd)

Escenario Vodafone FIB Club (Escenari Vodafone FIB Club)

Escenario Fiberfib.com (Escenari Fiberifb.com)

Vueling Pista Pop

Pasarela Mustang Fashion WeekendAccessibilitat

ONG

Punts de Informaciò

FIBshop

FIB Market

Pantalles

Menjar i beure

Canvi de polseres

Servicis

Consignes

VIP Lounge

Zones de descans

· Més Info
Oficina de Turisme de Benicàssim (central)
Tel. 964 300 102
C/ Sant Tomàs, 74-76
turismo@benicassim.org

Ajuntament de Benicàssim
Tel. 964 30 09 62
C/ Metge Segarra, 4

Entrades aquí

Font: www.fiberfib.com