dilluns, 19 de maig del 2008

Una campanya per a fer arribar el Firefox al carrer

Spread Firefox proposa que els internautes facin preguntes sobre el navegador als vianants
El portal Spread Firefox ha llançat la campanya 'Mozilla on the street'. La idea és que els usuaris del navegador de la Fundació Mozilla surtin al carrer amb una càmera de vídeo i facin preguntes als vianants sobre el Firefox. Els millors vídeos que s'enviïn abans del 15 de juny es publicaran a Air Mozilla, la televisió per internet de la Fundació i alguns fins i tot podrien servir per a la campanya de promoció de la tercera versió del Firefox, prevista per al juny.

A la pàgina, s'hi troba un exemple de vídeo com els que la campanya proposa. S'hi fan preguntes com aquestes: 'Heu sentit parlar mai del Firefox?' 'Per què no faríeu servir mai l'Internet Explorer en lloc del Firefox?' 'Quina és la vostra extensió preferida?' 'Per què vau passar al Firefox?' 'Com es podria millorar el navegador?'

+ FirefoxCat: 'Mozilla On the Street'.

+ Mozilla tradueix al català el portal d'extensions per al Firefox: La Fundació Mozilla ha redissenyat i ha traduït al català la web Firefox Add-ons on publiquen les extensions per al navegador Firefox. Les extensions són petits programes que podeu instal·lar al navegador per millorar-lo o afegir-hi funcions i capacitats.

Font: Vilaweb